اقامت آمریکا سرمایه گذاری تضمینی 2019

امتیاز 4.79/5
ardate 12 ارديبهشت، 1398
اقامت آمریکا سرمایه گذاری تضمینی 2019
اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری آسان‌ترین راه برای ورود به آمریکا و دریافت گرین کارت می‌باشد. سرمایه گذاری می‌تواند در شرکت خود باشد یا در شرکت‌هایی که مراکز منطقه‌ای آنها را تایید کرده است. از مزایای این روش می‌توان به نداشتن محدودیت سن و مدرک زبان اشاره کرد.

اقامت آمریکا از طریق ویزای EB5

ویزای سرمایه گذاری EB5 دو گزینه را برای سرمایه گذاری پیش روی متقاضی قرار می‌دهد:

روش اول

 متقاضی می‌تواند ۵۰۰ هزار دلار در مناطق با میزان بیکاری بالا سرمایه گذاری کند. 50 درصد از کل ( ۱۰۰۰۰ ویزا در هر سال) این سرمایه گذاران می‌بایستی سرمایه خود را در پروژه‌هایی که در مناطق روستایی و محروم با درصد بالای آمار بیکاری می‌باشند، سرمایه گذاری کنند. لازم به ذکر است سرمایه مورد نظر باید از طریق قانونی و مشروع به دست آمده باشد و مدارک و اسنادی را دال بر نحوه جذب این سرمایه ارائه نماید. معمولاً در مدت 18 ماه، گرین کارت ، کارت اقامت دائم آمریکا دریافت می‌شود. کارت اقامت دائم آمریکا مجوز اقامت زندگی، تحصیل و کار در آمریکا برای فرد و خانواده اوست.

روش دوم

مبلغ سرمایه گذاری برای این گروه از افراد ۱ میلیون دلار می‌باشد. در این نوع سرمایه گذاری حضور و فعالیت سرمایه گذار در شرکت و بیزینس راه اندازی شده از شروط لازم می‌باشد، همچنین استخدام حداقل ۱۰ نفر و یا بیشتر از شهروندان آمریکایی و یا کسانی که اجازه کار در ایالات متحده را دارند الزامی می‌باشد.
  • اشخاصی که می‌خواهند خودشان بیزینس و یا یک تجارت جدیدی را راه اندازی کنند.
  • افرادی که سرمایه خود را در یک شرکت جدید از قبل تاسیس شده به منظور بالابردن ارزش و گسترش آن شرکت هزینه کنند.
  • افرادی که یک شرکت از قبل تاسیس شده  با هدف ایجاد کارآفرینی و فرصت‌های شغلی و تجارت جدید در آن شرکت خریداری می‌کنند.
زمان اجرای این برنامه معمولاً 18 ماهه است. که اگر این برنامه با برنامۀ سرمایه گذاری ویزای E2 ترکیب شود، در زمان کوتاه‌تر 6 ماهه نیز امکان‌پذیر می‌باشد.

مزایای گرین کارت آمریکا  EB5

  • دریافت گرین کارت آمریکا برای سرمایه گذار، همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال
  • داشتن حق انتخاب بین مهاجرت خانوادگی به آمریکا، زندگی و اشتغال به کار در هر نقطه که مورد نظرتان باشد و یا نگه داشتن کار و زندگی در کشور خود در حالیکه فرزندانتان در ایالت متحده مشغول تحصیل هستند.
  • ورود به خاک ایالات متحده آمریکا در حداقل زمان ممکن ( ۶ الی ۹ ماه زودتر از گذشته بدلیل حذف نیاز به مجوز افک از اداره خزانه داری کل)
  • کسب موفقیتهای اقتصادی با استفاده از موقعیت‌ها و فرصت‌های مناسب سرمایه گذاری در ایالات متحده آمریکا
  • عدم نیاز حضور روزانه در محل کار و استخدام کارگران از جانب سرمایه گذاران (تمام مراحل نظارتی و کنترل مبلغ سرمایه گذاری شده به عهده مراکز منطقه ای می‌باشد)

اقامت آمریکا از طریق ویزای  E2

ویزای سرمایه گذاری E2 به متقاضی اجازه می‌دهد در آمریکا زندگی کند. کسب این ویزا نیازمند آن است که فرد متقاضی حداقل ۵۰ درصد سهام یک بیزینس را در ایالات متحده تأمین کند. در این روش شما می‌توانید از طریق خرید بیزینس بسیار سریع و در مدت زمان 2 تا 3 ماه بعد از ورود به آمریکا برای خود و خانواده خود ویزای E2 را بگیرید. این سرمایه گذاری بر اساس ملاک‌های سازمان خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا باید قابل ملاحظه باشد. هرچند رسماً رقم خاصی در این خصوص تعیین نشده است. در این روش شما باید حداقل 150 هزار  دلار آمریکا را در یک بیزینس که واجد شرایط باشد سرمایه گذاری نمایید و ارزش دارایی های شما نیز باید 300،000 دلار آمریکا باشد.

مزایای ویزای سرمایه گذاری E2 

  • میزان سرمایه گذاری در مقایسه با سایر روش ها بسیار پایین تر میباشد.
  • دریافت ویزای سرمایه گذاری E2 در حدود ۶ ماه
  • دریافت ویزا برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال
  • نیازی به ارائه مدرک زبان و تحصیلات نمیباشد.
  • امکان تبدیل ویزای سرمایه گذاری E2 به گرین کارت آمریکا
  • تحصیل فرزندان و امکان اشتغال به کار همسر
 

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

  • مریم ساریجلو
    ۲۶ شهريور، ۱۳۹۸
    سلام ایا مقدار سرمایه گذاری eb5 تغییر کرده ؟ تو کانالی خوندم که افزایش پیدا کرده می خواستم بدونم صحت داره یا نه
  • حامی مهاجر در پاسخ مریم ساریجلو گفته است :
    سلام بله به از 500 هزار دلار به 900 هزار دلار افزایش پیدا کرده
    برای مطالعه بیشتر کلیک کنید
  • رامین عبادی کار
    ۲۶ شهريور، ۱۳۹۸
    سلام می خواستم بدونم ویزای e2 چقدر اعتبار داره و چند ساله هست؟
  • حامی مهاجر در پاسخ رامین عبادی کار گفته است :
    ویزای E2 معمولا به مدت 2 تا 5 سال صادر می شود و از طریق این ویزا فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز همراه خود به کشور آمریکا وارد کند.
    ویزای موقت است و تا زمانی که شرکت وجود دارد معتبر می باشد
  • پارمیس نفیسی
    ۲۶ شهريور، ۱۳۹۸
    سلام یعنی ویزای e2 موقتی هست؟دائم نیست
  • حامی مهاجر در پاسخ پارمیس نفیسی گفته است :
    سلام بله در بالا هم پاسخ دادم
    "ویزای موقت است و تا زمانی که شرکت وجود دارد معتبر می باشد"
  • پانته آ پارسامنش
    ۲۶ شهريور، ۱۳۹۸
    با توجه به شرایط الان به ایرانی ها ویزای e2 میدن مگه؟؟؟؟
  • حامی مهاجر در پاسخ پانته آ پارسامنش گفته است :
    سلام بله
    ویزای E2 به سرمایه گذارانی داده می شود که ایالات متحده آمریکا معاهده دوستی و تجاری با کشورشان داشته باشد که کشور ایران در سال 1957 دارای پیمانی با آمریکا است.
  • جهت ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید