اقامت اوکراین از طریق کار

امتیاز 4.75/5
view مشاهده : 6635 مرتبه
ardate 15 اسفند، 1397
اقامت اوکراین از طریق کار
برای اخذ اقامت اوکراین راههای مختلفی وجود دارد، یکی از این راه‌‌ها، دریافت ویزای کار اوکراین می‌باشد. وضعیت اشتغال‌زایی و جست و جوی کار در کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید بسیار مهم می‌باشد. اشخاصی که قصد مهاجرت به اوکراین را دارند باید به این موضوع آگاه باشند که بازار کار این کشور کاملاً متوجه به توانایی و نوع کسب و کار مورد نظر شما دارد. به طور مثال کسب و کارهایی مانند زیبایی، دکوراسیون داخلی و مشاغلی که به رشته‌های مهندسی مربوط می‌شوند، از تقاضای بالایی برخودار هستند. کار در یک شرکت اوکراینی یک پیشنهاد مطمئن برای تبعۀ خارجی است و منجر به اقامت موقت اوکراین می‌شود. مجوز کار با اعتبار یک ساله باتوجه به شرایط قرارداد استخدام مربوطه و برای سمتی ویژه در فقط یک شرکت صادر می­‌شود.

روش‌های استخدام در شرکت اوکراینی

استخدام براساس یک پیشنهاد کاری و قرارداد اشتغال

در این حالت کارفرما باید ثابت کند برای شغل مورد نظر، هیچ شهروند اوکراینی وجود ندارد و تبعۀ خارجی مهارت و تجربۀ خیلی خوبی برای این شغل دارد. درخواست مجوز کار هم باید توسط شرکت اوکراینی تکمیل شود.

ثبت شرکت توسط تبعۀ خارجی به عنوان سهامدار اصلی

درواقع ثبت یک شرکت در اوکراین منجر به دریافت مجوز کار یا اقامت نمی‌­شود، ولی تبعۀ خارجی به ­عنوان سهامدار اصلی این امتیاز را دارد که مدیریت شرکت را برعهده بگیرد یا به صورت یکی از کارمندان بخش مدیریت مشغول به کار شود. با توجه به این امتیاز، مجوز کار توسط مرکز اشتغال دولت صادر می‌شود.

اشتغال در شرکت وابسته یا دفتر نمایندگی

دفتر نمایندگی یا شرکت وابستۀ اوکراینی که توسط شرکت­ها یا دولت­های خارجی اداره می­‌شود، عموماً از همان امتیازهای قانونی اشخاص حقوقی بدون مشارکت خارجی برخوردار است. چنین شرکتی با محدودیت‌های اندک که ذیحق منافع ملی تلقی می­‌شود ممکن است قراردادهایی را امضا کند، تعهدات حقوقی را برعهده بگیرد، دارایی­هایی را به دست آورد و همچنین نیروی کار خارجی را در خاک اوکراین به کار گیرد. درخواست مجوز کار توسط کمیسیون ویژه اجرایی در مرکز اشتغال محلی بررسی می­شود. این کمیسیون شامل نمایندگان وزارت امور داخلی، اطلاعات دولت، نیروهای کنترل مرزی، مسئولین اجرایی مالیات کشور است. تصمیم صدور مجوز کار معمولاً در مدت 30 روز پس از تاریخ ثبت اسناد اعلام می­‌شود.
 

ساعت کاری در اوکراین

ساعات کاری افراد بزرگسال در کشور اوکراین به طور میانگین حدود ۴۰ ساعت در هفته و ساعات کاری افراد ۱۶ تا ۱۸ سال ۳۶ ساعت در هفته می‌باشد. سقف مدت زمان اضافه کاری در طول سال نیز در حدود ۱۰۰ الی ۱۲۰ ساعت می‌باشد که در این حالت کارفرما موظف است برای ساعات اضافه کاری، حقوق دوبرابر نسبت به ساعات کاری عادی به کارمند خود پرداخت نماید.

شرایط مرخصی کار در اوکراین

اوکراین کلاً 24 روز در سال تعطیلی دارد که شما می‌توانید در 10 روز از این تعطیلات به کار خود مشغول باشید. اما در باقی روزها اجازه کار به شما داده نخواهد شد. کسانی که فرزندان زیر 3 سال دارند می‌توانند درخواست مرخصی دهند و با توجه به نوع کار، کارفرما موظف است که در بیشتر مواقع با کارمندان مدارا کند و اجازه مرخصی بدهد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار اوکراین

شهروندان غیر اوکراینی که قصد کار کردن در اوکراین را دارند و برای استخدام در این کشور درخواست می‌کنند، باید اجازه کار دریافت نموده و یا اگر به طور مستقیم قصد کار کردن در شرکت‌های خارجی در اوکراین را دارند مجوز کار یکساله دریافت نمایند.
  • پاسپورت
  • ارائۀ درخواست شغل به زبان اوکراینی
  • دلایل درخواست کار (پیشنهاد کاری یا تایید پذیرش کار)
  • مدرک تحصیلی
  • دو قطعه عکس
  • گواهینامه پزشکی
  • گواهی عدم سوء سابقه
  • اثبات تمکن مالی
  • بیمه درمانی
  • محل سکونت

اقامت اوکراین برای اعضای خانوادۀ متقاضی

در اکثر کشورها اعضای خانواده به عنوان همسر و فرزندان زیر 18 سال تعریف می شود. بنابراین متقاضیان کار در اوکراین به محض کسب اقامت اوکراین می‌توانند همسر و فرزندان را در کنار خود به عنوان همراه داشته باشند. البته باید در نظر داشت شخصی که اقامت خود را از طریق کار در این کشور به دست آورده و قصد الحاق به خانواده را دارد، باید ثابت نماید که توانایی مالی و پرداخت هزینه‌های زندگی خانواده خود را دارد.

مزایای اقامت اوکراین از طریق کار

  • امکان زندگی در اوکراین و کسب و کار آزادانه
  • فراهم بودن تحصیل رایگان برای فرزندان زیر ۱۸ سال
  • برخورداری از خدمات پزشکی رایگان
  • افتتاح حساب بانکی به نام خود
  • هموار شدن مسیر جهت دریافت پاسپورت و تابعیت کشور اوکراین
  • تعداد کشورهای بدون ویزای شهروندان اوکراینی ۱۳۱ کشور است

نظرات شما