شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.34/5
ardate 17 فروردين، 1398
شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری
قبرس در حوزه شمال شرقی دریای مدیترانه در تقاطع سه قاره قرار دارد: اروپا، آسیا و آفریقا. قبرس سومین جزیره بزرگ در دریای مدیترانه است و جمعیتی بالغ بر 830،000 نفر دارد. قبرس یونانی بزرگترین گروه قومی است که تقریبا 80 درصد جمعیت آن را تشکیل می دهند. قبرس ترک، بریتانیا، روس ها، ارمنی ها، مارونی ها و سایر گروه های قومی، 20 درصد باقیمانده را تشکیل می دهند.

شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری در سال 2016 به تصویب رسید

شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران در قبرس با استفاده از استثنا مطابق با تصمیم شورای وزیران در تاریخ ۱۳ سپتامبر ۲۰۱۶ به موجب ماده ۱۱۱ الف ۲ قانون ثبت احوال ۲۰۰۲-۲۰۱۳ جمهوری قبرس صادر شده است. این اصلاحات اخیر باعث شده که برنامه اخذ شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری به بهترین برنامه در اروپا تبدیل شود. قانون اعطای تابعیت قبرس در قبال سرمایه گذاری به همسر، فرزندان و همچنین والدین سرمایه گذار را نیز فراهم می‌کند. نه همسر و نه فرزندان موظف به داشتن هیچ یک از شرایط مالی نیستند. اگر واجد شرایط شهروندی قبرس نیستید، می‌توانید شرایط شهروندی مولداوی ، شهروندی مالتا ، شهروندی سنت لوسیا و شهروندی گرانادا را بررسی کنید.

شرایط متقاضی شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری

  • داشتن حداقل سن 18 سال
  • عدم سوء پیشینه
  • نام سرمایه گذار نباید در لیست افراد تحت تحریم اتحادیه اروپا وجود داشته باشد
  • حداقل یک سفر به قبرس داشته باشد.
  • سرمایه گذار باید یک اقامت خصوصی در قبرس داشته باشد و ارزش این ملک خریداری شده باید حداقل 500 هزار یورو به همراه مالیات باشد (اگر سرمایه گذاری مستقیم در ملک مسکونی صورت گیرد، این الزام قابل اجرا نیست).

مراحل درخواست شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری

  • سرمایه گذاری حداقل 2 میلیون یورویی و خرید یک اقامت شخصی
  • انتخاب گزینه‌های سرمایه گذاری
  • تهیه اسناد مورد نیاز
  • ارسال درخواست به وزارت کشور و پرداخت 2000 یورو
  • درصورت تایید وزارت کشور، درخواست به شورای وزیران برای تصویب نهایی ارسال می‌شود.
  • صدور گواهی شهروندی و پرداخت 5000 یورو
  • صدور گذرنامه

برنامه‌های سرمایه گذاری شهروندی قبرس

مطابق با مقررات تصویب شده و به موجب قوانین ثبت، متقاضیانی که از طریق سرمایه گذاری به شهروندی قبرس دسترسی پیدا می‌کنند، دارای ۴ گزینه برای سرمایه گذاری هستند.

سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات

این حالت سرمایه گذاری نیازمند سرمایه گذاری 2 میلیون یورویی است، که می تواند در قالب خرید ملک و ساختمان یا شرکت در پروژه های ساخت و ساز باشد.

سرمایه گذاری در کسب و کار یا شرکت

در این حالت نیز سرمایه گذار می تواند با سرمایه 2 میلیونی برای خرید پاسپورت قبرسی اقدام کند. با این تفاوت که  سرمایه لازم در این فعالیت در حوزه ثبت، خرید یا مشارکت در کسب و کار می باشد. لازم به ذکر است شرکتی که در آن می خواهید فعالیت کنید باید حداقل 5 شهروند قبرسی در آن استخدام کند و شرکتی بزرگ باشد.

سرمایه گذاری در گزینه‌های دیگر

در این حالت سرمایه 2 میلیونی در صندوق های سرمایه گذاری، سرمایه گذاری می شود. مواردی همچون خرید دارایی های مالی کسب و کار یا سازمان های قبرسی به صورت اوراق قرضه ، اوراق بهادار و همچنین اوراق بهادار بدهی شامل این برنامه می شود.

سرمایه گذاری ترکیبی

در این حالت سرمایه گذار می تواند، در هر ترکیبی از موارد مطرح شده در بالا سرمایه گذاری کند. اما می بایست مجموع سرمایه گذاری انجام شده در این بخش ها، به همان میزان 2 میلیون یورو شود برای مثال خرید املاک و مستغلات، یا سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی ویژه قبرس تا میزان 500 هزار یورو نیز می تواند باشد.
 

مزایای شهروندی قبرس از طریق سرمایه گذاری

  • پردازش سریع در عرض 3 ماه
  • به عنوان یک شهروند قبرس شما به طور خودکار یک شهروند اتحادیه اروپا (EU) هستید و حق حمایت و پشتیبانی کنسولی را از هر کنسولگری اتحادیه اروپا در سطح جهانی دارید.
  • گذرنامه قبرس اجازه سفر بدون روادید به ۱۵۷ کشور جهان از جمله اتحادیه اروپا، انگلستان و کانادا را می دهد.
  • فراهم بودن امکان تحصیل در مدارس یا دانشگاه‌های سراسر اتحادیه اروپا به صورت رایگان یا با نرخ تخفیف ویژه برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • حق نامحدود زندگی و کار در اتحادیه اروپا و همچنین دسترسی به مراقبت‌های پزشکی
  • یکی از پایین‌ترین نرخ مالیات در اروپا بدون مالیات بر درآمد خارجی، مالیات بر ارث و مالیات بر بهره حاصل از درآمد
  • تجارت آزادانه در تمام ۲۸ کشور اتحادیه اروپا و بازار بیش از ۵۰۰ میلیون نفر
  • این برنامه برای تمام ملیت‌ها است
  • بدون نیاز به آزمون زبان
  • قبرس به شهروندان خود اجازه تابعیت دوگانه را می‌دهد.
  • فرزندان وابسته زیر سن ۲۸ ساله بر اساس درخواست والدین‌شان برای شهروندی واجد شرایط هستند، در صورتی که ثابت کنند در سطوح عالی (لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا) در حال تحصیل هستند یا معلولیت‌های جسمی یا ذهنی شدید داشته باشند. والدین متقاضی اصلی نیز به شرط سرمایه گذاری ۵۰۰،۰۰۰ یورو دیگر در املاک مسکونی در قبرس می توانند در درخواست اصلی قرار گرفته و برای اقامت دایم ثبت نام کنند.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه