شهروندی گرانادا از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.74/5
view مشاهده : 5402 مرتبه
ardate 22 اسفند، 1397
شهروندی گرانادا از طریق سرمایه گذاری
گرانادا کشوری است جزیره‌ای که شامل شش جزیره در انتهای جنوبی "گری نا در رس" در جنوب شرقی دریای کارائیب است. گرانادا در شمال ونزوئلا و جنوب شرقی میامی قرار گرفته است. گرانادا که با نام جزیرۀ ادویه معروف است، دارای دارچین، میخک، زنجبیل، نارگیل، جوز هندی و میوه‌های مختلف بوده و یکی از زیباترین و سرسبزترین جزایر هند غربی محسوب می‌شود. گرانادا از سه جزیره تشکیل شده است: گرانادا، کریاکو و مارتینیک کوچک. پایتخت آن سنت جورج در ساحل جنوب غربی آن واقع شده و محل استقرار دولت و مرکز تجاری اصلی کشور است.
از آگوست سال 2013، پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری امکان‌پذیر گردیده است. طبق قانون شماره 15 سال 2013 پارلمان گرانادا به شرط داشتن بعضی از شرایط می‌توان برای شهروندی این کشور اقدام کرد. اگر واجد شرایط برای این نوع پاسپورت نیستید، می‌توانید شرایط شهروندی سنت لوسیا ، شهروندی دومینیکا ، شهروندی سنت کیتس و نویس را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • متقاضی حداقل 18 سال داشته باشد
  • عدم سوء پیشینه
  • وضعیت سلامت خوب
  • داشتن پیش نیازهای مالی

مراحل شهروندی گرانادا

  • ارسال رزومه و اسکن پاسپورت
  • ارتباط با نماینده مجاز منطقه‌ای برای آماده سازی مدارک برای پذیرش به CBIC. متقاضی باید اسناد رسمی مربوطه، آزمایش سلامت پزشکی را انجام دهد و در صورت خرید خانه باید مدارک آن را نیز تحویل دهد. تمامی اسناد باید به زبان انگلیسی و دارای تاییده قانونی باشند. نماینده محلی مربوط ضمن ارائه رسید دریافتی مدارک و مدرک جدید، آماده پاسخگویی به سوال های متقاضیان می‌باشد.
  • هنگامی که تمامی مدارک تکمیل گردیدند، مدارک توسط نماینده سرمایه گذار به CBIC  ارسال می‌گردند. نماینده محلی مسئول پاسخگویی با سوالات احتمالی سرمایه گذاران در هرمرحله می‌باشد. در حال حاضر نیز مصاحبه‌ای در مراحل گرفتن اقامت شهروندی از طریق سرمایه گذاری لازم نمی‌باشد.
  • بعد از بررسی مدارک توسط CBIC  و ارائه پیشنهادات در صورت تایید مدارک، پرونده جهت تایید نهایی به وزیر ارسال می‌شود. بعد از آن مراحل کار توسط نماینده سرمایه گذار یا خود متقاضی نتیجه پرونده شامل پذیرش، رد و یا تاخیر در ارائه نتایج اعلام می‌گردد.
  • در صورت موفقیت آمیز بودن پرونده، CBIC نامه‌ای را به متقاضی از طریق نماینده برای سرمایه گذاری در بخش مسکن یا مشارکت در صندوق NTF  اعلام می‌کند. در صورت خرید ملک توسط متقاضی، گواهینامه گرانادا – شهروندی گرانادا از طریق CBIC  به متقاضی ارسال می‌گردد. سپس نمایندگان محلی باید از این مدارک برای دریافت پاسپورت گرانادا اقدام کنند.
 

برنامه‌های سرمایه گذاری برای شهروندی گرانادا

متقاضیان واجد شرایط برای برنامۀ شهروندی گرانادا از طریق سرمایه گذاری دو گزینه برای انتخاب دارند.

سرمایه گذاری در گزینه‌های کمک مالی

کمک مالی به صندوق تحول ملی (NTF) و حساب سپردۀ دولتی.
 
  متقاضی تک متقاضی با 3 تا وابسته بچه اضافی تا سن 30 سال والدین وابسته کمتر از 65 سال والدین وابسته بیشتر از 65 سال
مقدار کمک مالی 150 هزار دلار 200 هزار دلار 25 هزار دلار 50 هزار دلار 25 هزار دلار
 

سرمایه گذاری در گزینه‌های املاک

حداقل سرمایه گذاری در املاک از طریق یک شرکت ساختمانی مورد تایید دولت: مالکیت مطلق با سند مالکیت، سهام هتل، مالکیت جزئی یا زمین، 350 هزار دلار آمریکا می‌باشد. متقاضی بایست برای حداقل 4 سال سرمایه خود را حفظ کند.

هزینه های شهروندی گرانادا

 
  متقاضی تک متقاضی با 3 تا وابسته بچه اضافی تا سن 30 سال والدین وابسته کمتر از 65 سال والدین وابسته بیشتر از 65 سال
هزینه‌های دولتی برای تایید املاک 50 هزار دلار 50 هزار دلار 25 هزار دلار 50 هزار دلار 25 هزار دلار

 

  هر شخص وابستگان تا 18 سال افراد وابسته بالای 18 سال
هزینه‌های پردازش برای هر دو گزینه 1500 دلار 500 دلار 1500 دلار

 

هزینه درخواست به ازای هر فرد 1500 دلار

 

  هر فرد کودکان تا 16 سال  کودکان 17 تا 30 سال والدین وابسته
هزینه‌های تحقیقات امنیتی 5000 دلار بدون پرداخت هزینه 5000 دلار 5000 دلار
 

مزایای شهروندی گرانادا

  • سفر مستقیم از کشور مبدا شما به بیش از ۱۲۰ کشور از جمله کشورهای منطقه شینگن، انگلستان و کانادا
  • شهروندی غیرقابل لغو برای شما و خانواده تان و تمام نسل های آینده
  • نام دریافت کنندگان پاسپورت به صورت قانونی قابل تغییر است
  • بدون مالیات بر درآمد جهانی، سود سرمایه، سود سهام، هدیه، ثروت ومالیات بر ارث
  • هیچ نیازی به لغو شهروندی فعلی شما و اطلاع رسانی به کشورتان در مورد تابعیت جدید شما نیست
  • هیچ الزام اقامتی وجود ندارد – شما واجد شرایط اعمال درخواست فوری نیز هستید
  • تمامی ملیت ها می توانند درخواست دهند
  • معاهدۀ E-2 "ویزا برای سرمایه گذار" که بین گرانادا و ایالات متحده آمریکا به امضا رسیده است به شهروندان گرانادا اجازه می‌دهد تا کار تجاری قابل توجهی را در ایالات متحده انجام دهند و در آنجا زندگی کنند.
  • پردازش سریع بین 4 الی 6 ماه
والدین وابسته کمتر از 65 سال

 

نظرات شما