اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.63/5
ardate 17 فروردين، 1398
اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری
زمان باقی مانده تا پایان ثبت نام لاتاری 2021
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
کشور مالتا در بخش مرکزی دریای مدیترانه قرار دارد و یکی از بهترین نقاط اروپا برای زندگی است. همچنین مالتا دارای فرهنگ غنی، تاریخ طولانی، مردمانی مهمان نواز و جاذبه های فراوان گردشکری می‌باشد. در حال حاضر مالتا با داشتن استانداردهای بالای زندگی، امنیت ، آب وهوای عالی، ارزش بالای پولی و ثبات اقتصادی مورد توجه بسیاری از مهاجران به اروپا قرار گرفته است. اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری بر طبق قوانین اصلاحیات صورت گرفته در ماه آگوست سال 2015 اداره مهاجرت، فصل 217 قوانین مالتا می‌باشد، که موجب تصویب قانون 288 در سال 2015 گردید. اقامت دائم مالتا و ضوابط اخذ ویزا برای اشخاصی که تمکن مالی دارند، می‌باشد. اگر واجد شرایط این نوع اقامت مالتا نیستید، می‌توانید اقامت بلغارستان از طریق سرمایه گذاری ، اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری و اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • داشتن حداقل 18 سال سن
  • عدم سوء پیشینه
  • برخورداری از سلامت جسمانی
  • داشتن تمکن مالی
  • عدم تحریم فرد توسط اتحادیه اروپا
  • داشتن بیمه سلامت بین المللی

مراحل اخذ اقامت دائم مالتا

  • جمع‌آوری مدارک و اسناد
  • ارسال درخواست و پرداخت 5500 یورو
  • بررسی و تایید درخواست و پرداخت 24500 یورو
  • انجام سرمایه گذاری
  • برای ارسال اطلاعات بیومتریک سفر به مالتا لازم است.
  • صدور کارت اقامت دائم مالتا

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

برنامه‌های سرمایه گذاری اقامت دائم مالتا

سرمایه گذاری در سهام دولتی

سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به میزان ۲۵۰ هزار یورو که بعد از گذشت حداقل ۵ سال امکان دریافت آن می‌باشد.

سرمایه گذاری در املاک

خریداری یک ملک در مالتا به میزان 320 هزار یورو ( ۲۷۰ هزار یورو در مالتای جنوبی یا گزو)، یا اجاره یک ملک به ارزش ۱۲ هزار یورو در سال (۱۰ هزار یورو در مالتای جنوبی یا گزو). دورۀ حفظ سرمایه 5 سال می‌باشد.

اثبات تمکن مالی متقاضی

متقاضی باید درآمد سالانه‌اش که بیرون از مالتا به دست آورده است کمتر از 100 هزار یورو نباشد و یا سرمایه ای بیشتر از 500 هزار یورو داشته باشد.
 
اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

مزایای اقامت دائم مالتا

  • زمان ثبت نام، رسیدگی به درخواست و دریافت کارت اقامت 4 الی 6 ماه است.
  • دسترسی به کشورهای شینگن بدون ویزا
  • برنامه مالتا با تمام الزامات قانونی مطابقت دارد و توسط دولت مالتا تضمین شده است.  مالتا یکی از سختگیرترین فرآیند بررسی سوابق متقاضیان را دارد و تضمین می‌کند که بهترین و قابل احترام‌ترین متقاضیان واجد شرایط پذیرفته می‌شوند.
  • نیازی به لغو شهروندی فعلی متقاضی ندارد.
  • دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی و آموزش عالی
  • اقامت دائم مالتا برای تمام اعضای خانواده از جمله فرزندان زیر 27 سال می‌باشد.
  • جو سیاسی پایدار کشور مالتا
  • بدون مالیات بر سود سرمایه و مالیات بر ارث
  • مرکز بانکداری عالی با حضور بانک‌های بزرگ بین‌المللی
  • پس از اقامت دائم مالتا ، ملزم به زندگی در مالتا نیستید.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.

ثبت دیدگاه
پشتیبانی واتس اپ