شهروندی مالتا از طریق سرمایه گذاری

امتیاز 4.8/5
ardate 17 فروردين، 1398
شهروندی مالتا از طریق سرمایه گذاری
مالتا جزیره‌ای کوچک در مرکز دریای مدیترانه است که به لطف معماری زیبا، بناهای تاریخی و آب و هوای دلچسب، از محبوبیت بالایی میان تمام مردم دنیا برخوردار است و شامل سه جزیره مهم مالتا، گوزو و کومینو می‌باشد. در حال حاضر مالتا با داشتن استانداردهای بالای زندگی، امنیت ، آب وهوای عالی، ارزش بالای پولی و ثبات اقتصادی مورد توجه بسیاری از مهاجران به اروپا قرار گرفته است. مالتا عضو اتحادیه اروپا و کشورهای مشترک المنافع بریتانیا است، بنابراین شهروندی مالتا ، شهروندی کشورهای مشترک المنافع نیز می‌باشد.
برنامه سرمایه گذاری جمهوری مالتا به وسیله قانون شهروندی مالتا ، فصل 188 در نوامبر سال 2013 تنظیم و سپس در سال 2014 به تصویب رسید. طبق این قانون اشخاصی که به توسعه اقتصادی و اجتماعی مالتا کمک می‌کنند، می‌توانند شهروندی را برای خود و خانوادۀ خود دریافت کنند. با توجه به بررسی  پرونده و ارزیابی امنیتی آن شامل بررسی سوابق متقاضیان، آنها می‌توانند در ازای سرمایه گذاری در مالتا، پاسپورت مالتا را برای خود و خانواده بگیرند. اگر واجد شرایط شهروندی مالتا نیستید، می‌توانید شرایط شهروندی سنت لوسیا ، شهروندی دومینیکا ، شهروندی آنتیگوا و باربودا را مطالعه کنید.

شرایط متقاضی

  • حداقل سن متقاضی اصلی 18 سال
  • بررسی سوابق و درست بودن فعالیت متقاضی
  • عدم سوپیشینه
  • سلامت متقاضی
  • تحت پوشش بیمه بین المللی قرار داشتن
  • حداقل زمان  اقامت در مالتا یا 12 ماه شرایط لازم برای سرمایه گذاری را فراهم کنند.

مراحل شهروندی مالتا

  • تهیه و ارائه درخواست (متقاضی اصلی و وابستگان)
  • پرداخت سرمایه اولیه 10000 یورو از مبلغ 650000 یورو، هزینه‌های مربوط به ارزیابی امنیتی و گذرنامه
  • بررسی درخواست و ارزیابی امنیتی
  • صدور تاییدیه درخواست
  • کمک به صندوق توسعه ملی و اجتماعی (ظرف مدت 25 روز)
  • سرمایه گذاری اقتصادی و گرفتن ملک
  • برآورده کردن پیش نیازهای لازم برای شهروندی
  • صادر شدن تابعیت 12 ماه بعد از تاریخ دریافت اجازه اقامت
  • صدور پاسپورت مالتا
 

برنامه سرمایه گذاری شهروندی مالتا

این یک برنامه منحصر به فرد است که فرصتی را برای به دست آوردن شهروندی به سرمایه گذار و تمام اعضای خانواده اش، از جمله والدین، فراهم می‌کند.

سرمایه گذاری در گزینه کمک مالی

حداقل کمک متقاضی و وابستگانش به صندوق توسعه ویژۀ مالتا به صورت زیر است. توجه داشته باشید که فرزندان بالای ۱۸ سال باید ازدواج نکرده باشند و کاملاً وابسته به متقاضی اصلی باشند.
 
  متقاضی اصلی     همسر       فرزندان زیر 18 سال     فرزندان 18 تا 26 سال     والدین بالای 55 سال   
مقدار کمک مالی 650 هزار یورو 25 هزار یورو 25 هزار یورو 50 هزار یورو 50 هزار یورو

سرمایه گذاری در گزینه خرید سهام

فرد متقاضی باید حداقل مبلغ 150هزار یورو در دستگاه‌های مالی مورد تأیید دولت این کشور (از جمله اوراق بهادار، سهام و اوراق قرضه که موجب درآمد کل کشور هستند) سرمایه گذاری نموده و به مدت ۵ سال آن را ادامه دهد.

سرمایه گذاری در گزینه املاک

متقاضیان سرمایه گذاری در مالتا باید متعهد شوند که حداقل ۵ سال بدون جابجایی در این کشور زندگی کنند. از این رو می‌توانند ملکی را به مبلغ حداقل ۳۵۰ هزار یورو خریداری نموده و مالکیت آن را به مدت ۵ سال بر عهده گیرند و یا با اجاره یک ملک به مدت حداقل ۵ سال و پرداخت سالیانه ۱۶ هزار یورو به عنوان اجاره بها، این مرحله را پشت سر بگذارند.

هزینه‌های شهروندی مالتا

متقاضی علاوه بر مبالغ سرمایه گذاری، باید هزینه‌های زیر را پرداخت کند.
 
  متقاضی اصلی همسر فرزندان 13 تا 17 سال فرزندان 18 تا 26 سال والدین بالای 55 سال
هزینه تحقیقات امنیتی 7500 یورو 5000 یورو 3000 یورو 5000 یورو 5000 یورو

هزینه پاسپورت بیومتریک 500 یورو برای هر درخواست
هزینه های بانکی 200 یورو صرف‌نظر از تعداد متقاضیان

  متقاضی اصلی همسر فرزندان 1 تا 26 سال والدین بالای 55 سال
هزینه های اداری و حقوقی 50 هزار یورو 10 هزار یورو 5000 یورو 5000 یورو

 

 

مزایای شهروندی مالتا

  • اقامت شینگن برای یک دوره ۱ ساله تا زمان صدور پاسپورت، که با ارائۀ درخواست صادر می‌شود.
  • دسترسی بدون نیاز به ویزا به ۱۶۶ کشور از جمله انگلستان، شینگن، و کانادا.
  • برنامه مالتا تمامی الزامات قانونی را داشته و توسط دولت مالتا تضمین شده است. دولت مالتا در زمینۀ بررسی پرونده بالاترین استانداردها را به کار می‌گیرد تا بتواند متقاضیان شایسته و خوش نام را برای درخواست شهروندی انتخاب کند.
  • داشتن شهروندی غیرقابل لغو که به نسل‌های بعدی متقاضی نیز منتقل می‌شود.
  • هیچ نیازی به لغو شهروندی فعلی شما و اطلاع رسانی به کشورتان در مورد تابعیت جدید شما نیست.
  • دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی  و آموزش عالی
  • تابعیت اتحادیه اروپا، حقوق به رسمیت شناخته شده در ۲۸ کشور عضو این اتحادیه و سوئیس را به شما می‌دهد.
  • فضای سیاسی پایدار در کشوری دارای اعتبار بالا
  • حوزه قضایی معتبر با سطح پایین مالیات اعمال شده بر شرکت‌ها، مالیات بر درآمد کم و بدون مالیات بر سود سرمایه و مالیات بر ارث.
  • سیستم بانکی ممتاز با حضور بانکهای بین المللی
  • زمان بررسی شهروندی 2 الی 4 ماه است.

نظرات شما

در صورتی که نظری دارید این بخش را تکمیل کنید. اگر سوالی دارید در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید.